Le të marrim disa këshilla nga shahisti Garry Kasparov!

Garry Kasparov ka qenë lojtari më i mirë i shahut për një periudhë 20 vjeçare. Në këtë intervistë të shkurtër, ai jep disa këshilla të vlefshme për çdo fushë dhe situatë të jetës, pra sigurisht që mund të përdoren edhe në biznes.

Advertisements

Henry Mintzberg rreth vendim-marrjes në biznes

Bota e Menaxhimit në kuadër të dëshirës për të kontribuar në edukimin e shoqërisë shqiptare rreth menaxhimit bashkëkohor, do të publikojë herë pas here video edukuese rreth kësaj fushe në kanalin e saj në YouTube. Si video e parë është përzgjedhur një pjesë leksioni të shkëputur nga një prej studiuesve më të njohur të menaxhimit Henry … Vazhdoni leximin e Henry Mintzberg rreth vendim-marrjes në biznes