Për një menaxhim sa më të natyrshëm të ndryshimeve

Ndryshimi është një fenomen i padiskutueshëm në çdo aspekt të jetës së çdokujt. Ndonjëherë ndryshimi vjen nga koha, ndonjëherë jemi vetë ne që ndryshojmë. Natyra ndryshon, të tjerët ndryshojnë, mendimet, pikëpamjet dhe njohuritë tona ndryshojnë. Jo vetëm që të gjitha këto ndryshojnë, por duket se ndryshimet bëhen gjithnjë e më të shpeshta. Këto ndryshime patjetër … Vazhdoni leximin e Për një menaxhim sa më të natyrshëm të ndryshimeve

Advertisements