Sekreti për të shitur çdo produkt

Shitjet janë padyshim motorri i çdo biznesi. Mund të kesh një produkt të shkëlqyer që nëse nuk e shet dot, i gjithë biznesi mund të dështojë. Ka me qindra libra që synojnë të tregojnë sekretet e shitjes dhe që të mësojnë se si duhet që një shitës i mirë të kontaktojë me blerësit potencialë, si të sillet, si të vishet apo si të buzëqesh, ...

Advertisements

Disa mënyra për të rritur shitjet pa i ulur çmimet

Asnjë biznes nuk është i detyruar të ulë marzhin e fitimit vetëm për të shitur. Uljet e çmimeve janë një metodë shumë e mirë për rritjen e shitjeve, por me një kosto super të lartë.  Akoma më keq, nëse klientët mësohen me oferta, ata nuk do të blejnë normalisht por do të presin uljen e … Vazhdoni leximin e Disa mënyra për të rritur shitjet pa i ulur çmimet

Disa praktika që ndihmojnë në procesin e shitjeve

Një nga sfidat më të mëdha të një biznesi është procesi i shitjes. Problemet dhe sukseset më të mëdha vijnë kryesisht nga punonjësit e këtij departamenti. Më poshtë do të jap disa metoda të thjeshta në dukje, por efikase dhe të provuara, të cilat mund të implementohen në aktivitetet e përditshme të kompanisë dhe të … Vazhdoni leximin e Disa praktika që ndihmojnë në procesin e shitjeve