7 arsye se pse disa sipërmarrës pengohen rrugës

Askush nuk ka thënë që të jesh një sipërmarrës është e thjeshtë. Të krijosh një biznes dhe një karrierë tënden është e vështirë dhe për të patur sukses në këtë lloj jete duhet të kesh disa tipare të veçanta. Përgjithësisht, sipërmarrësit që njoh janë njerëz inteligjentë. Ata janë punëtorë dhe zakonisht ndër më të mirët … Vazhdoni leximin e 7 arsye se pse disa sipërmarrës pengohen rrugës

Advertisements

Rreth menaxhimit të kohës

Mundësitë janë që në një moment të caktuar të jetës, gjithkush interesohet apo thjesht dëgjon rreth menaxhimit të kohës. Mund të keni dëgjuar për axhendat planifikuese që përdoren për të organizuar dhe prioritizuar objektivat e ditës. Me të gjithë objektet e teknologjisë së lartë që kemi në duar përsëri shumëkush gjendet në vështirësi për të … Vazhdoni leximin e Rreth menaxhimit të kohës

Edhe stresi duhet menaxhuar!

Në këtë postim do të shkruaj disa gjëra mbi mënyrën se si mund të menaxhohet stresi, duke marrë shkas nga kërkesa e një lexuesi. Megjithëse kjo fushë është shumë e gjerë dhe studimi i saj i takon disa disiplinave të ndryshme, unë do të përfshij këtu edhe elementë të menaxhimit të stresit në përgjithësi, por … Vazhdoni leximin e Edhe stresi duhet menaxhuar!