Sekreti për të shitur çdo produkt

Shitjet janë padyshim motorri i çdo biznesi. Mund të kesh një produkt të shkëlqyer që nëse nuk e shet dot, i gjithë biznesi mund të dështojë. Ka me qindra libra që synojnë të tregojnë sekretet e shitjes dhe që të mësojnë se si duhet që një shitës i mirë të kontaktojë me blerësit potencialë, si të sillet, si të vishet apo si të buzëqesh, ...

Advertisements

Henry Mintzberg rreth vendim-marrjes në biznes

Bota e Menaxhimit në kuadër të dëshirës për të kontribuar në edukimin e shoqërisë shqiptare rreth menaxhimit bashkëkohor, do të publikojë herë pas here video edukuese rreth kësaj fushe në kanalin e saj në YouTube. Si video e parë është përzgjedhur një pjesë leksioni të shkëputur nga një prej studiuesve më të njohur të menaxhimit Henry … Vazhdoni leximin e Henry Mintzberg rreth vendim-marrjes në biznes

Si duhen paguar punonjësit?

Ndërsa një menaxheri i duhet të vendosë mbi nivelin e pagave të punonjësve, ai duhet të marrë vendimin që pagat mos të jenë të njëjta për çdo punonjës. Pra, pagat duhet të jenë individuale. Nuk mund të shpërblehen njësoj, dikush që punon më shumë apo më mirë se dikush tjetër, për të njëjtën punë. Më … Vazhdoni leximin e Si duhen paguar punonjësit?

Menaxhimi dhe zhvillimi ekonomik – Peter Drucker

Menaxhimi krijon zhvillim social dhe ekonomik. Zhvillimi ekonomi dhe social vijnë si rezultat i menaxhimit të mirë. Mund të thuhet se nuk ka vende të zhvilluara keq. Ka vetëm vende të menaxhuara keq. 140 vjet më parë Japonia ka qenë një vend tërësisht i pazhvilluar në të gjithë matësit ekonomik. Por shumë shpejt arriti të … Vazhdoni leximin e Menaxhimi dhe zhvillimi ekonomik – Peter Drucker