Ku duhet investuar për momentin në Shqipëri?

Në këtë artikull, do të jepet një vlerësim i përgjithshëm mbi format më të mira të investimit në Shqipëri, kryesisht nëpërmjet ngritjes së kompanive. Dua të sqaroj paraprakisht që Bota e Menaxhimit është e idesë që nëse drejtuesit dhe menaxherët janë të aftë, atëherë jo vetëm në Shqipëri por në çdo shtet të botës mund … Vazhdoni leximin e Ku duhet investuar për momentin në Shqipëri?

Advertisements

Disa këshilla rreth menaxhimit të një hoteli

Në vazhdim të artikullit “Një histori që tregon se mirësjellja shpërblehet”, dëshiroj të ndaj me lexuesit disa ide që lidhen me menaxhimin e hoteleve, meqënëse në Shqipëri kjo çështje është shumë e rëndësishme për shkak të rolit që sektori i turizmit luan në ekonominë e vendit. Por lindin shumë pikëpyetje në mendjen e një menaxheri hoteli: … Vazhdoni leximin e Disa këshilla rreth menaxhimit të një hoteli

Një histori që tregon se mirësjellja shpërblehet

Shumë vite më parë, menaxheri i një hoteli të vogël në një zonë rurale po qëndronte në recepsion natën vonë, kur një çift hyri në hotel. Ata dukeshin të lodhur dhe të hidhëruar dhe menaxheri mendoi që kjo duhet të ishte efekt i motit shumë të egër që bënte jashtë. Zotëria, një burrë rreth të … Vazhdoni leximin e Një histori që tregon se mirësjellja shpërblehet