Sekreti për të shitur çdo produkt

Shitjet janë padyshim motorri i çdo biznesi. Mund të kesh një produkt të shkëlqyer që nëse nuk e shet dot, i gjithë biznesi mund të dështojë. Ka me qindra libra që synojnë të tregojnë sekretet e shitjes dhe që të mësojnë se si duhet që një shitës i mirë të kontaktojë me blerësit potencialë, si të sillet, si të vishet apo si të buzëqesh, ...

Advertisements

Këshilla të shkëlqyera nga Warren Buffet

Warren Buffett, ka lindur në 1930 dhe është një nga biznesmenët më të suksesshëm amerikanë. Ai është konsideruar gjerësisht si investitori më i suksesshëm i shekullit XX. Në vitin 2008 ai ka qenë personi më i pasur në botë, ndërsa në 2011 i treti në listë. Revista Time e ka etiketuar atë si një nga … Vazhdoni leximin e Këshilla të shkëlqyera nga Warren Buffet

Të bësh biznes nëpërmjet telefonit

Kur nuk keni mundësi për të takuar një person, ju sigurisht shfrytëzoni rrugët e tjera të komunikimit. Prandaj përdorni këshillat apo rregullat e mëposhtme për të ndërtuar marrëdhënie dhe komunikim të mirë dhe të qartë edhe përmes bisedave telefonike. Në rrugën e biznesit nuk është i rrallë vlerësimi se nuk ka aftësi më të rëndësishme … Vazhdoni leximin e Të bësh biznes nëpërmjet telefonit

Cilësitë që e bëjnë një drejtues të shkëlqyer

Nuk mund ta dallosh nga letrat nëse një person është apo do të ishte një drejtues i shkëlqyer. Ata dallohen nga veprat. Rezultatet e treguara prej tyre janë gjithçka. Më poshtë po listoj 5 gjëra që një drejtues mund të bëjë për t’u konsideruar i shkëlqyer dhe për të tërhequr pas vetes punonjësit e tjerë … Vazhdoni leximin e Cilësitë që e bëjnë një drejtues të shkëlqyer

Rreth menaxhimit të kohës

Mundësitë janë që në një moment të caktuar të jetës, gjithkush interesohet apo thjesht dëgjon rreth menaxhimit të kohës. Mund të keni dëgjuar për axhendat planifikuese që përdoren për të organizuar dhe prioritizuar objektivat e ditës. Me të gjithë objektet e teknologjisë së lartë që kemi në duar përsëri shumëkush gjendet në vështirësi për të … Vazhdoni leximin e Rreth menaxhimit të kohës