Ku duhet investuar për momentin në Shqipëri?

Në këtë artikull, do të jepet një vlerësim i përgjithshëm mbi format më të mira të investimit në Shqipëri, kryesisht nëpërmjet ngritjes së kompanive. Dua të sqaroj paraprakisht që Bota e Menaxhimit është e idesë që nëse drejtuesit dhe menaxherët janë të aftë, atëherë jo vetëm në Shqipëri por në çdo shtet të botës mund … Vazhdoni leximin e Ku duhet investuar për momentin në Shqipëri?

Advertisements

Disa ide të pakushtueshme marketingu për bizneset e vogla

Për shkak të kapitalit të paktët si monetar edhe në burime njerëzore, bizneset e vogla duhet të tregohen të zgjuara dhe strategjike në përpjekjet e tyre për të krijuar një marketing efektiv. Kemi parasysh këtu që marketingu dhe reklamat janë një ndër zërat kryesorë në shpenzimet e një biznesi. Por jo vetëm që këto shpenzime … Vazhdoni leximin e Disa ide të pakushtueshme marketingu për bizneset e vogla