Apple I shitet me çmim rekord në Gjermani

Një kompjuter Apple I (produkti i parë i kompanisë Apple) në gjendje pune është shitur në ankand në Gjermani në nëntor 2012 për 640,000 dollarë, duke kaluar rekordin e çmimit për një Apple I që ishte 374,500 dollarë. Kompjuterat Apple I janë prodhuar në vitin 1976. Vetëm 200 të tillë janë prodhuar, të gjithë të … Vazhdoni leximin e Apple I shitet me çmim rekord në Gjermani

Çfarë ka thënë Steve Jobs rreth suksesit të organizimit në Apple?

Sjellim për ju këtë pjesë të shkëputur nga një intervistë e Steve Jobs, në të cilën ai flet rreth çështjeve të menaxhimit të burimeve njerëzore në kompaninë e drejtuar prej tij “Apple”. Ai tregon çelësin e suksesit të organizimit dhe cila është puna e përditshme e tij që i jep kompanisë produktet shumë të kërkuara … Vazhdoni leximin e Çfarë ka thënë Steve Jobs rreth suksesit të organizimit në Apple?

A janë themeluesit e një biznesi, drejtuesit më të mirë të atij biznesi?

Pothuajse çdo firmë e madhe që ekziston sot, ka qenë njëherë e një kohë biznes i vogël. Në shumë raste, këto biznese kanë filluar nga ndonjë garazh makinash apo dhomë konvikti dhe mund të kenë patur një apo dy punonjës, vetë themeluesit. Janë këta themelues që kanë patur një ide të shkëlqyer, që kanë ndjekur … Vazhdoni leximin e A janë themeluesit e një biznesi, drejtuesit më të mirë të atij biznesi?