How to Get a Job – Being a Recruiter (HR Trainee) and a Job Seeker

While being a job seeker it is possible for everyone feeling disappointed oh his/her continuous efforts to find the right job position. Sometimes the job requirments are not well defined and during the face-to-face interview we realize that it is not what we are looking for, and other times we think we have found that lovely position, but we are not the best candidate to get it.

Advertisements

10 gabimet më të shpeshta në përgatitjen e një CV-je

Kemi parë shumë CV dhe aplikime për punë dhe të jemi realist shumë pak prej tyre janë tërësisht serioze, profesionale dhe pa gabime. Por disa nga gabimet janë më të dukshme dhe më të shpeshta. Dhjetë prej tyre, së bashku me zgjidhjet përkatëse po i listojmë më poshtë: 1. Fotoja Nëse keni vendosur të përfshini … Vazhdoni leximin e 10 gabimet më të shpeshta në përgatitjen e një CV-je