Inspektimi i shërbimeve

Për t’i ardhur në ndihmë bizneseve shqiptare në fushën e shërbimeve, Bota e Menaxhimit prezanton shërbimin e ri që ofron: kontrollin e cilësisë përmes inspektimit të shërbimeve të bizneseve. Çfarë nënkupton kjo?img_0999

Për shembull: Nëse menaxheri i një hoteli dëshiron të bëjë një vlerësim të shërbimit dhe atmosferës në hotelin që drejton, atëherë Bota e Menaxhimit provon shërbimin dhe jep një vlerësim profesional, së bashku me sugjerimet për rastin konkret rreth përmirësimeve të mundshme. Por njësoj si shembulli i hoteleve, çdo biznes që ofron shërbime ka mundësi të marrë nga Bota e Menaxhimit vlerësimin objektiv përkatës, për të mësuar gjendjen e shërbimeve me anë të një analize të sinqertë. Shembuj të tjerë shërbimesh janë baret, restorantet, shitësit me pakicë, supermarketet, qendrat tregtare, palestra, aktivitete argëtuese, etj. Çdo biznes  që ofron një shërbim ka mundësi të përfitojë nga kjo mundësi për të perfeksionuar shërbimin dhe të rrisë klientelën e të ardhurat.img_1001

Pronarët e bizneseve kanë një mundësi të shkëlqyer për të kuptuar çfarë nuk shkon si duhet me sipërmarrjen e tyre? E dini që punonjësit tuaj sillen ndryshe kur ju jeni prezent në punën e tyre dhe kur ju nuk jeni? Një punonjës që mund të duket se u shërben mirë klientëve, në fakt mund të sillet shumë keq me ta kur ju nuk e shihni. Edhe këtë aspekt mund ta zgjidhni përmes nesh, duke hequr çdo dyshim mbi korrektësinë e punonjësve.

Nxitoni të perfeksiononi shërbimin ndaj klientëve tuaj!

Për më tepër informacion, ndjehuni të lirë të na kontaktoni përmes adresës: info@menaxhim.com

Ju, në qendër të vëmendjes.