3 videoreklamat më të mira informatike

Kemi vendosur të bëjmë këtë listë të shkurtër prej vetëm 3 reklamash televizive të kompanive informatike. Mendojmë që këto të treja janë ato që lenë më shumë mbresa tek shikuesit dhe kanë ndikuar gjithashtu në mënyrë të dukshme në perceptimin e njerëzve për secilën nga këto kompani. Kemi vendosur edhe një koment për secilën. Shikim … Vazhdoni leximin e 3 videoreklamat më të mira informatike

Advertisements

10 reklamat më të mira të Super Bowl!

Ndërsa kostoja e një reklame gjatë finales së Super Bowl është e jashtëzakonshme, kompanitë sigurojnë jo vetëm shikueshmëri shumë të lartë në SHBA gjatë ndeshjes, por gjithashtu një publicitet që i shoqëron ato edhe në periudhën para dhe pas ndeshjes, kur mediat flasin dhe japin kritikën e tyre rreth reklamave. Prodhuesit e automjeteve kanë qenë … Vazhdoni leximin e 10 reklamat më të mira të Super Bowl!

A ka kuptim një reklamë ku kompania shan produktin e vetë?

Kompania Microsoft, së fundmi e ka bërë një gjë të tillë për produktin e saj Internet Explorer. Meqënëse e ka bërë Microsoft, atëherë ndoshta nuk është taktikë e keqe... Duke qenë një ndër shfletuesit e parë të internetit, që prej vitit 1995 deri në vitin 2012, Internet Explorer ka zënë pjesën më të madhe të … Vazhdoni leximin e A ka kuptim një reklamë ku kompania shan produktin e vetë?

Çfarë ka thënë Steve Jobs rreth suksesit të organizimit në Apple?

Sjellim për ju këtë pjesë të shkëputur nga një intervistë e Steve Jobs, në të cilën ai flet rreth çështjeve të menaxhimit të burimeve njerëzore në kompaninë e drejtuar prej tij “Apple”. Ai tregon çelësin e suksesit të organizimit dhe cila është puna e përditshme e tij që i jep kompanisë produktet shumë të kërkuara … Vazhdoni leximin e Çfarë ka thënë Steve Jobs rreth suksesit të organizimit në Apple?

Hayek vs. Keynes – “Fear the Boom and Bust”

Kemi vendosur të sjellim për ju këtë video/këngë shumë të suksesshme në Youtube e realizuar nga studiot e Econstories. Bëhet fjalë për një debat me anë të këngës midis dy prej ekonomistëve më të mëdhenj përgjatë historisë (Keynes dhe Hayek), idetë respektive të të cilëve janë tërësisht të kundërta. Nëse jeni të vëmendshëm, mund të … Vazhdoni leximin e Hayek vs. Keynes – “Fear the Boom and Bust”

Henry Mintzberg rreth vendim-marrjes në biznes

Bota e Menaxhimit në kuadër të dëshirës për të kontribuar në edukimin e shoqërisë shqiptare rreth menaxhimit bashkëkohor, do të publikojë herë pas here video edukuese rreth kësaj fushe në kanalin e saj në YouTube. Si video e parë është përzgjedhur një pjesë leksioni të shkëputur nga një prej studiuesve më të njohur të menaxhimit Henry … Vazhdoni leximin e Henry Mintzberg rreth vendim-marrjes në biznes