X-Interns: Groups for interns.

Nga Nikolla Tore *where red, it means that it should be adjusted to the particular company/organization. 1. What’s the idea? Creating a LinkedIn group for all the interns. A group where members can start conversations and share updates on different topics that they may find interesting. The purpose of a group like this is twofold: … Vazhdoni leximin e X-Interns: Groups for interns.

Advertisements

Sekreti për të shitur çdo produkt

Shitjet janë padyshim motorri i çdo biznesi. Mund të kesh një produkt të shkëlqyer që nëse nuk e shet dot, i gjithë biznesi mund të dështojë. Ka me qindra libra që synojnë të tregojnë sekretet e shitjes dhe që të mësojnë se si duhet që një shitës i mirë të kontaktojë me blerësit potencialë, si të sillet, si të vishet apo si të buzëqesh, ...