Ndikimi i fotografisë në marketing

Ndër elementët më të rëndësishëm të fushatave reklamuese dhe marketingut, janë fotografitë. Ato mund të bëjnë që një klient potencial të vazhdojë të interesohet për produktin tuaj, ose ta harrojë atë menjëherë. Shprehja e famshme e vjetër “Një foto vlen sa 1000 fjalë”, sot është më e vërtet se kurrë ndonjëherë. Njerëzit sot i duan … Vazhdoni leximin e Ndikimi i fotografisë në marketing

Advertisements

Apple I shitet me çmim rekord në Gjermani

Një kompjuter Apple I (produkti i parë i kompanisë Apple) në gjendje pune është shitur në ankand në Gjermani në nëntor 2012 për 640,000 dollarë, duke kaluar rekordin e çmimit për një Apple I që ishte 374,500 dollarë. Kompjuterat Apple I janë prodhuar në vitin 1976. Vetëm 200 të tillë janë prodhuar, të gjithë të … Vazhdoni leximin e Apple I shitet me çmim rekord në Gjermani

Disa këshilla rreth menaxhimit të një hoteli

Në vazhdim të artikullit “Një histori që tregon se mirësjellja shpërblehet”, dëshiroj të ndaj me lexuesit disa ide që lidhen me menaxhimin e hoteleve, meqënëse në Shqipëri kjo çështje është shumë e rëndësishme për shkak të rolit që sektori i turizmit luan në ekonominë e vendit. Por lindin shumë pikëpyetje në mendjen e një menaxheri hoteli: … Vazhdoni leximin e Disa këshilla rreth menaxhimit të një hoteli

Magazina gjigante e Amazon.com në Wales

Kjo është një nga pikat e grumbullimit më të mëdha (75.000 metra katrorë) të dyqanit me shitje online Amazon.com që ndodhet në Swansea të Wales-it. Fotoja është bërë në një periudhë piku (24 nëntor 2011) gjatë të cilës porositë dhe blerjet online janë në maksimum. Sfidat e menaxhimit logjistik të një magazine të tillë janë … Vazhdoni leximin e Magazina gjigante e Amazon.com në Wales