X-Interns: Groups for interns.

Nga Nikolla Tore *where red, it means that it should be adjusted to the particular company/organization. 1. What’s the idea? Creating a LinkedIn group for all the interns. A group where members can start conversations and share updates on different topics that they may find interesting. The purpose of a group like this is twofold: … Vazhdoni leximin e X-Interns: Groups for interns.

Advertisements

Sekreti për të shitur çdo produkt

Shitjet janë padyshim motorri i çdo biznesi. Mund të kesh një produkt të shkëlqyer që nëse nuk e shet dot, i gjithë biznesi mund të dështojë. Ka me qindra libra që synojnë të tregojnë sekretet e shitjes dhe që të mësojnë se si duhet që një shitës i mirë të kontaktojë me blerësit potencialë, si të sillet, si të vishet apo si të buzëqesh, ...

Le të marrim disa këshilla nga shahisti Garry Kasparov!

Garry Kasparov ka qenë lojtari më i mirë i shahut për një periudhë 20 vjeçare. Në këtë intervistë të shkurtër, ai jep disa këshilla të vlefshme për çdo fushë dhe situatë të jetës, pra sigurisht që mund të përdoren edhe në biznes.

How to Get a Job – Being a Recruiter (HR Trainee) and a Job Seeker

While being a job seeker it is possible for everyone feeling disappointed oh his/her continuous efforts to find the right job position. Sometimes the job requirments are not well defined and during the face-to-face interview we realize that it is not what we are looking for, and other times we think we have found that lovely position, but we are not the best candidate to get it.

3 trendet kryesore që do të ndikojnë në 2014 mbi shitjet dhe marketingun

Duke parë të gjithë zhvillimet dhe ndryshimet e shpejta teknologjike dhe sociale që po ndodhin, është koha që të rimendohet vizioni rreth planit të shitjeve dhe marketingut në biznese. Më poshtë po listojmë disa nga trendet që besojmë që duhen patur parasysh në strategjinë e biznesit tuaj në vitin 2014. Ndryshimi në sjelljen e konsumatorëve … Vazhdoni leximin e 3 trendet kryesore që do të ndikojnë në 2014 mbi shitjet dhe marketingun

10 gabimet më të shpeshta në përgatitjen e një CV-je

Kemi parë shumë CV dhe aplikime për punë dhe të jemi realist shumë pak prej tyre janë tërësisht serioze, profesionale dhe pa gabime. Por disa nga gabimet janë më të dukshme dhe më të shpeshta. Dhjetë prej tyre, së bashku me zgjidhjet përkatëse po i listojmë më poshtë: 1. Fotoja Nëse keni vendosur të përfshini … Vazhdoni leximin e 10 gabimet më të shpeshta në përgatitjen e një CV-je

Studimi 75 vjeçar tregon sekretet për jetë të lumtur!

Po nëse do të ekzistonte një studim dedikuar zbulimit të sekretit për një jetë me kuptim dhe të lumtur? Një studim i tillë do të duhej të ishte kryer përgjatë shumë dekadave, duke ndjekur jetën e personave realë nga fëmijëria deri në pleqëri, në mënyrë që të kuptohet se si ata ndryshojnë dhe se çfarë … Vazhdoni leximin e Studimi 75 vjeçar tregon sekretet për jetë të lumtur!

Ku duhet investuar për momentin në Shqipëri?

Në këtë artikull, do të jepet një vlerësim i përgjithshëm mbi format më të mira të investimit në Shqipëri, kryesisht nëpërmjet ngritjes së kompanive. Dua të sqaroj paraprakisht që Bota e Menaxhimit është e idesë që nëse drejtuesit dhe menaxherët janë të aftë, atëherë jo vetëm në Shqipëri por në çdo shtet të botës mund … Vazhdoni leximin e Ku duhet investuar për momentin në Shqipëri?

A duhet të ulim çmimet për të stimuluar shitjet?

Të gjithë marketerët duhet të kuptojnë lidhjen që ekziston mes çmimit dhe të ardhurave. Megjithatë, kompanitë nuk mund të vendosin çmime të larta pa patur një arsye të fortë. Në fakt, pothuajse të gjithë firmat përballen me konkurrencë të madhe çmimesh nga rivalët e tyre, gjë që i shtyn të ulin çmimet. Në një situatë … Vazhdoni leximin e A duhet të ulim çmimet për të stimuluar shitjet?